Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marcel Brands wil grootmachten aftroeven met recordtransfer Everton'

Laatste update:

Voor Everton is het een voordeel dat Chelsea een transferverbod heeft opgelegd gekregen van de FIFA, waardoor de Europa League-winnaar geen spelers kan aantrekken. The Blues hebben nog geen bod uitgebracht op Zaha. Mocht het bod van 67 miljoen euro geaccepteerd worden, dan betreft het een recordtransfer voor Everton. Nog nooit gaf de club zoveel geld uit voor een speler. Met een transfersom van bijna vijftig miljoen euro is Gylfi Sigurdsson momenteel de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis.

De aanvaller, met een verleden bij Manchester United, wil volgens berichten in de Engelse media alleen vertrekken naar een club met een plaatsbewijs voor de Champions League. Met die wetenschap beschikt Arsenal niet over de beste papieren, want the Gunners wisten zich niet te kwalificeren voor het miljardenbal. Daarnaast werd een eerste bod van Arsenal op Zaha van circa 45 miljoen euro van tafel geveegd door Crystal Palace, dat minstens 90 miljoen euro wil ontvangen voor de 26-jarige international van Ivoorkust.

The Eagles hebben geen haast met het verkopen van Zaha, want de kas werd deze zomer al behoorlijk gespekt door de transfer van Aaron Wan-Bissaka naar Manchester United. De Londenaren hielden ruim 63 miljoen euro over aan het vertrek van de vleugelverdediger. Mocht Zaha toch naar Everton vertrekken, dan is hij de vierde zomeraanwinst van Brands. Eerder deze transferperiode werden André Gomes, Fabian Delph en Jonas Lössl gecontracteerd door the Toffees.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties