Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcel Keizer keert mogelijk terug na ontslag van Jurgen Streppel

Laatste update:

"Het klopt dat er belangstelling is vanuit die regio voor Marcel. Het gaat om meerdere clubs en hij staat ervoor open", laat Humphrey Nijman, zaakwaarnemer van Keizer, in gesprek met Voetbal International weten. Keizer ging medio 2018 bij Al Jazira aan de slag, als opvolger van Henk ten Cate.

Keizer koos vijf maanden later voor een dienstverband bij Sporting Portugal. Onder zijn leiding werd afgelopen seizoen zowel de Taca de Liga als de Taca de Portugal gewonnen, maar dit seizoen werd hij al vrij snel verantwoordelijk gehouden voor de matige resultaten en diende hij te vertrekken.

Voor Streppel was het zijn tweede avontuur in het buitenland. De ex-coach van Helmond Sport, Willem II en sc Heerenveen stond eerder voor de selectie van het Cypriotische Anorthosis Famagusta.

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
22
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
41
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties