Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcelo pleegt voor tonnen fraude en ziet ook ploeggenoot in problemen komen

Laatste update:

Marcelo, linksback van de Koninklijke, deed deze bekentenis in een rechtbank in Alcobendas, aan de rand van Madrid. De Braziliaan gebruikte een aantal lege vennootschappen om in 2013 voor 490 duizend euro aan inkomsten uit portretrechten weg te sluizen. Marcelo zal dit bedrag terug moeten betalen en zette met zijn bekentenis een eerste stap richting een deal met de Spaanse justitie.

De back zal volgens Sport naar verwachting een voorwaardelijke celstraf van vier maanden en een boete, die op kan lopen tot veertig procent van de som die hij in eerste instantie voor de fiscus verborg, opgelegd krijgen. Zijn ploeggenoot Modric kreeg woensdag te horen dat de openbaar aanklager een klacht heeft ingediend wegens twee overtredingen ten opzichte van het Spaanse Ministerie van Financiën.

De Kroaat wordt ervan verdacht dat hij in de jaren 2013 en 2014 voor ruim 870 duizend euro aan belastingen heeft ontdoken. De openbaar aanklager denkt dat het bedrag nog hoger kan uitvallen, aangezien er na onderzoek is gebleken dat er mogelijk een deel van de inkomsten van de middenvelder zijn weggesluisd naar het Isle of Man, zo meldt Marca. Naast Modric is ook zijn vrouw onderwerp van het onderzoek.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties