Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcelo (33) spreekt wens uit om samen met zoon (12) bij Real te spelen

Laatste update:

Marcelo zegt er geen moeite mee te hebben om te moeten wachten totdat zijn zoon de jeugdopleiding van Real heeft doorlopen. Bovendien maakte hij duidelijk niet van plan te zijn het Santiago Bernabéu voorlopig te verlaten. "Ik ben er rustig onder", aldus Marcelo tegen Marca. "Dit is mijn clubje. Ik heb de wens om te spelen totdat mijn zoon groot is, zodat ik samen met hem kan spelen. Ik wil op hoog niveau doorgaan. Ik ben de aanvoerder van het beste team ter wereld."

Aangezien Marcelo dit seizoen slechts zeven keer in actie kwam in alle competities, is het zeer waarschijnlijk dat hij bij een eventuele contractverlenging genoegen moet nemen met een bijrol. Zijn huidige contract loopt deze zomer af. "Ik denk niet te ver vooruit, ik weet dat aan alles een einde komt. Maar ik zou hier graag met pensioen gaan, al weet ik dat het niet aan mij is om dat te beslissen." Het gebrek aan speeltijd leidde eind vorig jaar nog tot geruchten die beweerden dat de Braziliaan zou overwegen om een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Zo zou hij terug kunnen keren bij Fluminense, de club die hij in 2006 achterliet voor Real. Het lijkt er echter op dat de ontwikkeling van zijn zoon een nieuwe wending geeft aan de carrière van de verdediger. De twee komen overigens niet echt overeen met elkaar. De enige vergelijking is de enorme haardos. Enzo fungeert als spits en maakte in 2017 indruk door als achtjarige een hattrick te maken bij zijn debuut in Benjamin B. Momenteel maakt hij onderdeel uit van Infantil B, het jeugdteam voor spelers tot twaalf jaar.

Moet Real Madrid na dit seizoen afscheid nemen van Marcelo?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties