Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcelo waakt voor klasse Ajax: 'Het gaat moeilijk worden'

Laatste update:

"Het wordt moeilijk. De ploegen die de tweede ronde halen, zijn altijd de beste in deze competitie. Het gaat lastig worden", laat de Braziliaanse verdediger weten op de site van de grootmacht. "Het duurt nog lang voordat deze wedstrijden gespeeld gaan worden, maar ik denk dat het erg moeilijk, maar ook erg mooi gaat worden."

Marcelo erkent dat Real een moeilijke fase doorgaat, maar benadrukt dat er eensgezindheid heerst in de kleedkamer om het tij voorgoed te keren. "Veel spelers spelen al lange tijd samen en dat heeft ons geholpen naar de plek waar we nu zijn. We zijn gretig en willen meer titels. We zitten nu in een korte competitie en als we de finale halen, spelen we weer voor een prijs. De motivatie is er bij ons altijd."

Overigens kan de aanwezigheid van Real op het WK voor clubteams voordelig uitpakken voor Ajax door nieuwe regels van de FIFA. Mocht een speler van de Koninklijke tijdens de halve finale of in een eventuele finale namelijk een rode kaart krijgen, dan mist hij de wedstrijd tegen de Amsterdammers in de achtste finale van de Champions League.

Verwacht jij dat Real Madrid het WK voor clubteams gaat winnen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties