Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcelo zaait twijfel: 'Het probleem is dat we jullie te veel hebben verwend'

Laatste update:

Marcelo baalt van de nederlaag, maar blijft hopen op een goede afloop. "De strijd om de landstitel is niet gestreden. Ik geloof niet in wonderen, ik geloof in hard werken", zo stelt de Braziliaan in gesprek met diverse Spaanse media. "We speelden een goede eerste helft en we gingen met goede intenties de tweede helft in. Maar we kregen een doelpunt tegen en vervolgens al snel een penalty en een rode kaart."

"Het is al lastig genoeg om met elf man tegen Barcelona te spelen, laat staan met tien... Maar we hebben alles gegeven en voor elke meter gestreden." Marcelo erkent dat de achterstand op Barcelona groot is. "Het verschil met Barcelona is dat zij meer wedstrijden hebben gewonnen, dat is het. We hebben jullie te veel verwend en jullie denken dat we altijd moeten winnen. Dat is het probleem", stelde de linksback, zonder aan te geven of hij de media en/of de supporters bedoelde.

"LaLiga is de beste competitie ter wereld en het is moeilijk om te winnen. Dit is een sport, soms win je en soms verlies je." Real Madrid sluit het kalenderjaar met een vierde plek in LaLiga af en hervat de competitie op 7 januari met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Drie dagen eerder staat een bekerduel, op verplaatsing, met Numancia op de rol. De return in de Copa del Rey staat voor 10 januari op het programma.

-
Denk jij dat Real Madrid de competitie met tien punten of meer achterstand op Barcelona afsluit?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties