Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink heeft een betere kandidaat voor Oranje dan Babel en Stengs

Laatste update:

"Een mooie speler met een mooie toekomst", zo bracht Jan Joost van Gangelen het optreden van Gakpo ter sprake. "Hij gaat volgens jou wel mee naar het EK, toch?", vroeg de presentator aan Vink, die erg positief gestemd was over het spel van de aanvaller. "Zeker, ja hoor. Zoals hij het afgelopen seizoen maar zeker de afgelopen maanden heeft gevoetbald... Hij hoort er gewoon bij. En er zijn er een aantal (bij Oranje, red) bij wie ik de nodige twijfels heb", aldus Vink.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

"Dan denk je dus aan Stengs bijvoorbeeld?", haakte Van Gangelen in op de opmerking van zijn collega. "Ja, dat is zeker iemand bij wie ik mijn vraagtekens heb. En ook bij Ryan Babel heb ik mijn twijfels. Ik vind Gakpo een stuk verder dan die twee spelers. Hij is mega doelgericht ook. Hij heeft wapens en hij laat het gewoon wekelijks zien. Babel zien we niet veel en ik hoor dat hij ook vaak op de bank zit. Stengs heeft de ene week mooie acties en de andere week vraag je je af of hij wel meedeed", zo besloot Vink.

Gakpo liet zich tegen Groningen regelmatig op positieve wijze zien. Zo nam de aanvallende middenvelder na een kwartier spelen de bal van afstand uit de lucht en raakte hij kiezelhard de lat. In het tweede bedrijf werd er ook nog een treffer van Gakpo afgekeurd, omdat hij nipt buitenspel stond voordat hij op aangeven van Donyell Malen met links afrondde. In de slotfase hielp Gakpo nog wel een grote kans om zeep: de aanvaller kapte eerst een verdediger uit en schoot daarna via het lichaam van Padt naast.

Zelf is Gakpo tevreden over het spel dat PSV op de mat legde en hij vond het uiteraard jammer dat zijn schot van buiten het zestienmetergebied uiteenspatte op de lat. "Ik denk dat we bij vlagen goed hebben gespeeld, maar we lieten het na om de genadeklap uit te delen en meer te scoren. Aan het begin was het ook even wennen om de mensen in het stadion te hebben, maar uiteindelijk kregen we er erg veel positieve energie van."

-
Moet Cody Gakpo bij Oranje de voorkeur krijgen boven Ryan Babel en Calvin Stengs?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties