Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink kijkt diep in hart van Steven Berghuis voor moment van 2021

Laatste update:

"Dat er enorme irritatie en boosheid was bij de Feyenoord-supporters, begrijpen we allemaal. Maar hij moest ook het Amsterdamse publiek voor zich winnen", blikt Vink terug. Het duurde even voordat de zomeraankoop daarin slaagde. "In eerste instantie zou hij de concurrentie aan moeten gaan met Antony, maar dat werd hem niet helemaal. Antony kwam terug van de Olympische Spelen met een gouden plak en vol zelfvertrouwen. Die concurrentieslag won Berghuis niet."

"Maar een geluk bij een ongeluk raakte Klaassen geblesseerd en moest hij zich op positie van nummer 10 gaan focussen. En vanaf dat moment, ik dacht voor het eerst uit bij Sporting Portugal in de Champions League, heeft hij laten zien wat hij voor Ajax kan betekenen. Hij speelde fantastisch", weet Vink. In die wedstrijd, die met 1-5 werd gewonnen, kwam Berghuis eenmaal tot scoren. Hij speelde pas voor de tweede keer als aanvallende middenvelder voor Ajax.

"Ook in de wedstrijden daarna heeft hij het ontzettend goed gedaan, maar als je diep in zijn hart kijkt - en die mening deel ik - zou hij nog belangrijker voor Ajax willen zijn en nog meer willen laten zien", concludeert de analist. Vorige week werd Berghuis door zijn voormalig teamgenoot Jens Toornstra nog benoemd tot speler van het jaar 2021. Toornstra was in gesprek met Voetbal International lovend over de prestaties van Berghuis bij Ajax. "Alleen maar respect daarvoor. Als je ziet hoe hij zich nu ook manifesteert binnen Ajax en op Europees niveau, dat getuigt wel van klasse vind ik."

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
8
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties