Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink schrikt van niet fitte Ajacied: 'Ik vind dat onbegrijpelijk'

Laatste update:

Ondanks de ruimte zege, is Vink niet onder de indruk geraakt van het spel van Ajax op bezoek in Waalwijk. "Je zag tegen RKC wel hoe makkelijk er doorheen gevoetbald kon worden", aldus de analist bij Voetbalpraat. "Mijn hemel. Dat waren gewoon simpele één-tweetjes. Ze liepen er gewoon doorheen en konden goede kansen creëren. In de tweede helft werd orde op zaken gesteld en dan zie je dat Ajax veel individuele kwaliteiten heeft. Ze stonden beter, zaten korter op de man en hadden meer druk vooruit. De juiste spelers kwamen toen ineens wel aan de bal."

Meer: Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: ‘Arrogant’

Voor Brobbey was er voor de tweede keer op rij een basisplaats en opnieuw trof hij twee keer doel. Na zijn tweede treffer stortte hij echter ter aarde met een krampaanval. "Ik vind dat nog steeds onbegrijpelijk. Ik kon het al bijna niet geloven dat Ten Hag vorig seizoen zei dat Brobbey niet fit was", aldus Vink. "Dat is een jonge jongen, is sterk en ziet er fit uit. Hij kwam ook afgetraind terug uit Leipzig. Maar het blijkt dus dat hij ergens met krachten smijt. Hoeveel wedstrijden heeft hij nu gespeeld? Hij traint elke dag. Maar ook al speelt hij niet alle wedstrijden, dan nog kun je niet zo vaak kramp hebben of vermoeid zijn."

Vink hoopt desondanks dat Brobbey woensdagavond in de spits staat in het Champions League-duel met Liverpool. "Ik vind Mohammed Kudus echt een nummer 10. Bergwijn speelde bijvoorbeeld beduidend minder met Kudus in de spits. Je moet ook kijken naar de spelers eromheen. Bergwijn moet nu vanaf de rechterkant komen. Toen hij vanaf links kwam en Kudus in de spits stond, liepen ze in dezelfde ruimte. Bergwijn wil graag naar binnen komen. Daar heeft hij de actie voor, dat heeft hij bewezen. Maar dat stokte omdat Kudus in de bal kwam en de bal in de voeten wilde hebben. Die chemie was er niet tussen die twee."

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties