Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink verbaast zich om basisplaats bij Ajax: 'Wat is zijn rol?'

Laatste update:

Donderdag werd al bekend dat Erik ten Hag geen plek zou inruimen voor Onana in het doel bij Ajax. De Kameroener, die transfervrij gaat vertrekken, heeft afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam (2-1 winst) waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de Amsterdammers. De nieuwe fout van Onana, die met een zwakke pass de openingsgoal inleidde tegen Sparta, heeft zijn vertrouwen van Ten Hag duidelijk geen goed gedaan, zo liet de coach afgelopen zaterdag direct na het duel met Sparta al blijken. Mede daarom kiest de oefenmeester voor Stekelenburg als eerste doelman.

"Zou hij gedacht hebben dat hij weer zou spelen?", vertelt Arnold Bruggink bij ESPN als beelden van Stekelenburg voorbij komen. "Naja, had überhaupt iemand gedacht dat hij nu alweer fit zou zijn?", antwoordt Jan Joost van Gangelen. Bruggink: "Zou Ajax gezegd hebben: 'Onana, het is maar beter dat je geblesseerd bent?' Zodat de focus niet op hem ligt?" Onana zit ook niet op de bank in de bekerfinale. Jay Gorter en Tyton zijn de reservekeepers. Met name de rol van laatstgenoemde wordt zeer in twijfel getrokken door Vink.

Stekelenburg start bij Ajax; Brobbey neemt plaats in van Haller

Met deze elf namen begint Ajax aan de bekerfinale tegen PSV.Lees artikel

"Wat is de rol van Tyton? Die moest koste wat kost komen. Je haalt toch wel een keeper met de voorwaarde dat hij er kan staan? Je haalt toch geen keeper om de bank op te vullen?", aldus Vink. Ook Kenneth Perez heeft zijn twijfels bij de keuze voor Stekelenburg. "Hij is op zich nog jong. Geen jonge voetballer, maar wel een jonge man. Het kan soms meezitten in de revalidatie. Het nadeel is dat hij geen ritme heeft. Hij vindt het waarschijnlijk heerlijk, maar het moet blijken hoe wedstrijdfit hij is", aldus de analist. De bekerfinale begint om 18.00 uur en wordt live uitgezonden op FOX TV.

-
Wie had jij het liefst op doel gezien?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
9
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
21
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
24
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties