Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink vreet zich op: 'Een beetje respect, dit is echt schandalig'

Laatste update:

Smal acht de kans 'heel klein' dat hij zijn aflopende contract bij Twente gaat verlengen, zo zei hij zaterdag bij ESPN. De verdediger zou op het punt staan om naar Feyenoord te vertrekken, zo zijn de geluiden.

De fans van FC Twente lieten zaterdagavond rond het thuisduel met Sparta Rotterdam (2-1 winst) hun ongenoegen blijken door Smal uit te fluiten bij zijn eerste balcontact. De verdediger speelde desondanks een uitstekende wedstrijd.

Smal was zichtbaar aangeslagen door de fluitconcerten. "Ik ben hier transfervrij gekomen. Toen waren er vier keepers en vier spelers geloof ik. De rest was aangevuld met jeugd, transfervrije spelers of huurlingen. Als we op deze voet doorgaan, ga ik weg met Champions League-voetbal. Dan heb je wel wat neergezet denk ik", aldus Smal.

'Klein hartje


"Hij heeft best wel praatjes, maar dit deed hem echt wat", begint Ron Jans bij Goedemorgen Eredivisie. "Dan zie je het hartje van Gijs Smal. Je kan iemand niet verwijten dat hij een bepaalde keuze maakt als zijn contract afloopt."

"Ik heb ook veel spelers bij Utrecht van wie het contract afloopt. Moet je die spelers dan ineens niet meer opstellen? Je moet kijken hoe ze trainen en spelen. Gijs Smal heeft het fantastisch gedaan bij Twente en verdient een mooi afscheid."

Vink is het met Jans eens. "Hij heeft het recht om te beslissen dat hij zijn contract niet verlengt of weggaat. Een club heeft ook het recht om het contract van een speler niet te verlengen. Je hebt twee partijen die elkaar wel of niet vinden."

"Het publiek moet zich normaal gedragen. Het is een speler van de club. Hij zegt het terecht. Hij kwam binnen met vier keepers en vier veldspelers. Ze hebben een geweldige prestatie geleverd. Een beetje respect naar hem toe, ik vind het echt schandalig."

Wat vind jij van het uitfluiten van Gijs Smal?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
5
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties