Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink stoort zich aan interview huilende Kik Pierie: 'Dit is echt...'

Laatste update:

"Ik weet het even niet... Ik heb zo lang op dit moment gewacht", vertelde een stamelende Pierie aan verslaggever Milan van Dongen. "Ik heb de laatste jaren zó veel pech gehad met blessures. Ik heb zó hard gewerkt om naar dit soort momenten toe te leven. Het heeft zó lang geduurd. En nu is het eindelijk gelukt. Ik ben zo blij, zo blij! Dit was een kampioenswedstrijd en ik ga hier heel erg van genieten. Meer kan ik er nu eigenlijk niet over zeggen."

Pierie probeerde zich vervolgens toch meer uiten. "Dit is waar je het voor doet en dit is waarvoor ik al die revalidaties door ben blijven gaan. Dit is waarom ik niet heb opgegeven. Ik heb hier heel erg van gedroomd. Ik heb gehoopt dat het zou lopen zoals vandaag, en bovendien maakte ik ook nog de bevrijdende 1-0. Het gevoel dat door me heen ging is zo ontzettend mooi. Dit is geweldig; we gaan dit echt volle bak vieren. Ik ben nu gewoon weer voetballer", aldus de stopper.

Vink kijkt met gefronste wenkbrauwen naar het interview van Pierie, die in totaal zes wedstrijden in actie kwam namens Excelsior. "Pieri doet een Weghorstje. Het gevoel bij hem... net een beetje too much. Je hebt gewoon een half seizoen bij Jong alle wedstrijden gespeeld? Zeg maar een beetje jonge talenten tegenhouden? Zodat hij daar zijn wedstrijden kon spelen. En dan kom je bij Excelsior en raak je heel lullig geblesseerd. Ik snap dat je revalideert... Maar haal hier gewoon Redouan El Yaakoubi voor de camera. Maar goed, iedereen wil zijn momentje en Kik Pierie wilde ook zijn momentje denk ik. Ik vond het vrij overdreven hier", besluit Vink.

Eredivisie
Excelsior
3 - 0
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties