Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco Boogers komt met ongemeen harde citaten over Wilfred Genee

Laatste update:

Boogers is aan de slag gegaan in het bedrijfsleven. Hij is directeur van het logistieke bedrijf QLS Fulfilment, dat door zijn vrouw is opgericht. "Ik ga hier precies hetzelfde met de mensen om als bij FC Dordrecht. Alleen hier kan ik vrijuit spreken met de mensen", legt hij uit in een interview met RTV Rijnmond. "Er lekt niks uit. Want het is gênant dat je in het voetbal aan zoveel zielige mensen verantwoording moet afleggen. Kijk naar Johan Derksen. Het ligt allemaal zó gevoelig."

De clubicoon van FC Dordrecht heeft zich gestoord aan de wijze waarop Wilfred Genee zich maandag opstelde in de thema-uitzending van Veronica Inside over racisme. Hij ziet het als een voorbeeld van de manier waarop men elkaar in de voetballerij een 'mes in de rug' kan steken. "Gaat Wilfred Genee ineens de advocaat van de duivel spelen. Zulke figuren werden in de Middeleeuwen op de brandstapel gegooid", foetert Boogers, die normaliter groot fan is van het praatprogramma.

Met Derksen heeft hij een goede relatie, omdat de analist ooit Boogers' biografie De Koning van de Krommedijk uitbracht. René van der Gijp is net als Boogers afkomstig uit Dordrecht. "Als je mij vorige week had gevraagd of ik terug wilde keren, had ik misschien getwijfeld. Maar na 'Johan Derksen' is het klaar", maakt hij duidelijk. "Waarom het bij mij zo diep zit? Omdat zo'n Genee, waar je dag en nacht samen mee werkt, lief en leed mee deelt... Je wint een 'televisiering' of weet ik veel hoe zo'n ding heet. Álles doe je samen! En dan douwt zo'n mannetje, zo'n misselijkmakend, eng mannetje een mes in je rug. En daar heeft de voetbalwereld er te veel van."

Meer nieuws

Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
0
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
0
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties