Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Lovende Spaanse media zien onverwachte uitblinker: 'Van welke planeet kom jij?'

Laatste update:

De Spanjaarden, waar met name Lamine Yamal en Nico Williams voor constante dreiging zorgden, wonnen uiteindelijk dankzij een eigen doelpunt van Riccardo Calafiori. Spanje is dankzij de zege zeker van de achtste finales, terwijl Italië een zenuwslopende pot tegen de Kroaten wacht.

Niet alleen de aanvallers vielen op, want ook Marc Cucurella speelde een waanzinnige wedstrijd volgens de Spanjaarden. "Niemand rekende op hem, maar hij is op weg om de revelatie te worden", zo richt Marca zich in de kop van een van de artikelen op de linksback. "Cucurella, van welke planeet kom jij?"

"De individuele prestatie van de linksback is tot nu toe de meest complete speler die we tot nu toe hebben gezien op het EK. Alles lukt bij hem: niet te stoppen in de aanval en hij vormt een muur in de verdediging. De perfecte mix van Marcelo en Mendy."

"In een Armani-pak naar de achtste finale", zo luidt de kop boven het wedstrijdverslag. "Een sensationele wedstrijd van de Spaanse selectie, die persoonlijkheid en autoriteit uitstraalde."

"Spanje is pure kunst", zo kopt de Madrileense sportkrant AS. "Alsof we twaalf jaar terug in de tijd gingen. "Reizend van Gelsenkirchen naar Kiev, van dit EK naar 2012, van Jordi Alba, David Silva of Iniesta naar Cucurella, Lamine Yamal of Nico Williams", doelt de krant op de EK-winst met het succeselftal.

Ook Mundo Deportivo licht Cucurella uit als absolute ster tegen Italië. "Er zijn mensen die niet begrijpen dat hij de voorkeur krijgt boven Grimaldo, maar Cucurella liet zijn voeten spreken. Zowel verdedigend als aanvallend was hij zeer goed."

De Spaanse bondscoach, Luis de la Fuente, is eveneens diep onder de indruk van zijn ploeg. "Op dit moment is er geen enkel land beter dan wij", zei hij na afloop van de wedstrijd.

Meer nieuws

Dit bedrag ontvangt Go Ahead Eagles als Hake naar Manchester United vertrekt
0
Spits die in 2022 nog bij Groningen speelde staat nu voor transfer naar de PL
0
FC Groningen versterkt zich met jongere broer van Eredivisie-smaakmaker
0
Zo kijkt de Roemeense pers naar het treffen met het Nederlands elftal
68
Driessen wil opvallende controleur zien bij Nederland tegen Roemenië
71
Dit miljoenenbedrag haalde het Nederlands elftal al op tijdens het EK
39

Meer sportnieuws

Reacties