Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Basten is kritisch op 'snurker eerste klas' van Ajax

Laatste update:

Ajax-trainer John Heitinga besloot Rensch na rust binnen de lijnen te brengen voor Jorge Sánchez. Overtuigen kon de verdediger allerminst. Zo kreeg hij na een uur spelen een gele kaart van scheidsrechter Dennis Higler en speelde hij dus een ongelukkige rol bij de treffer van Hazard. De analisten zagen de Belgisch international een goede loopactie maken voorafgaand aan zijn doelpunt. Maar wat denk je van die Rensch", zei Van Basten direct nadat het doelpunt werd afgespeeld bij Rondo.

"Die Rensch is natuurlijk ook een snurker eerste klas, die glijdt weer uit. Als hij niet uitglijdt, blokt hij die bal gewoon", gaf de analist aan. Koevermans was desalniettemin lovend over de aanval van PSV, waaruit de gelijkmaker tot stand kwam. "Die loopactie van Hazard, is echt Benzema-achtig. Hij gaat achterom, is de tegenstander kwijt, komt daarna weer ervoor en dan ligt de bal erin", zo omschreef de oud-prof het doelpunt. "Xavi Simons doet het ook goed met die voorzet door de benen. Dat zijn van die kleine dingetjes die bepalend zijn."

Kritiek op Brobbey
Van Basten was eveneens kritisch op het technische vermogen van Brian Brobbey. De spits van Ajax liet na rust na om de Amsterdammers tijdens de bekerfinale op 0-2 te zetten. Na het uitspelen van doelman Joël Drommel schoot hij op de paal en kwam PSV terug in de wedstrijd. "In eerste instantie moet hij hem met zijn linkerbeen in het doel schieten. Ik vind hem technisch heel pover", aldus Van Basten. "'Zijn technisch is dusdanig matig dat hij dit soort kansen mist. Hij is een jongen die erin gaat, voor het doel is hij gevaarlijk en hij is sterk, maar als je het over de Ajax-opleiding hebt, dan vind ik het heel beperkt hoe technisch hij is als spits."

Meer nieuws

Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
8
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
8
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties