Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Basten noemt twee mogelijke opvolgers voor Ten Hag

Laatste update:

ESPN kwam woensdagavond met het nieuws dat Ten Hag en United zo goed als rond zijn over een meerjarige verbintenis. De trainer van Ajax krijgt de voorkeur boven Mauricio Pochettino, die ook hoog op de shortlist stond. "Ten Hag is bij Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Ajax heel succesvol geweest. Dat zegt wel wat", aldus Van Basten. "Ik denk dat hij het goed zou doen bij Manchester United. Ik vind het jammer, want ik heb liever dat het Nederlandse voetbal geholpen wordt dan het Engelse voetbal. We verliezen al zoveel uit Nederland. De competitie wordt al zo uitgemolken en kleiner. Dat is jammer."

Meer: Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag: ‘Hij is de beste trainer die ik ooit heb gehad’ | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

Op de vraag wie als opvolger moet dienen van Ten Hag, komt Van Basten met twee namen. "Ze hebben m'n nummer", zegt hij eerst gekscherend. "Dat is een lastige vraag. Peter Bosz schiet mij nu te binnen. Maar die zit in Frankrijk. En ik vind de trainer van Feyenoord (Arne Slot, red.) een goede trainer. Maat dat lijkt me geen goed verhaal", stelt Van Basten. "Puur inhoudelijk zou dat kunnen werken, maar hij is gewoon trainer van Feyenoord en dat wil hij blijven", haakt presentator Wytse van der Goot vervolgens in. Van Basten: "Daarom. Dus eigenlijk moeten we hem helemaal niet noemen."

Bosz staat momenteel aan het roer bij Olympique Lyon. De Nederlander bezet in de Ligue 1 een teleurstellende negende plek, maar staat wel in de kwartfinale van de Europa League. Daarin is West Ham United de tegenstander. Onlangs werd bekend dat Bosz bij de best betaalde trainers in de Franse competitie behoort. De 58-jarige oefenmeester strijkt maandelijks 250.000 euro op. Daarmee is hij de vierde best betaalde trainer in de Franse competitie. Slot is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord, waar hij een uitstekende indruk maakt met een derde plek in de Eredivisie en een plek in de kwartfinale van de Conference League.

Ten Hag voerde afgelopen week een positief gesprek met Manchester United over zijn ideeën en plannen, maar ook over het mogelijke budget en de ambities van de club. De 52-jarige oefenmeester heeft nu volgens ESPN de voorkeur gekregen boven onder meer Pochettino. Ook Julen Lopetegui (Sevilla) en Luis Enrique (bondscoach Spanje) werden nadrukkelijk genoemd. Ten Hag is na Louis van Gaal de tweede Nederlander die de verantwoordelijkheid krijgt op Old Trafford. De Engelse grootmacht nam in november vorig jaar afscheid van Ole Gunnar Solskjaer en wordt het restant van het seizoen geleid door tussenpaus Ralf Rangnick.

Meer nieuws

Memphis Depay tast in het duister over 2 geborduurde woorden op zijn haarband
24
Jasper Cillessen maakt verrassende overstap en keert terug in Spanje
20
Engelse media uiten massale kritiek op één international na moeizame EK-start
56
Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
26
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
40
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
150

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties