Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Basten wijst diepgeworteld probleem aan bij Ajax en in Nederland

Laatste update:

De spelers van Ajax deden alleen wat ze moesten doen van de trainer en brachten niets extra's. Dat heeft volgens Van Basten te maken met hun jeugd. "Vroeger had je veel meer jongens van de straat die elkaar corrigeerden in het veld", meldde de gewezen aanvaller in de studio van Ziggo Sport. "In het hedendaagse voetbal zijn er alleen nog maar spelers die in de jeugdopleiding hebben gezeten, daar getraind worden en niet meer zelf nadenken. Je moet elkaar juist coachen en aanpakken, helpen op die manier. In het veld heb je veel meer invloed en dat is veel beter dan alleen maar de trainer aankijken."

De tactiek die Ajax-coach Alfred Schreuder hanteerde, kon niet op goedkeuring rekenen van Van Basten. "Ze bleven maar afjagen en dat was echt niet slim. Als je met tien man staat, ver op achterstand bent gezet en er nog lang te spelen is, dan moet je zorgen dat de boel dicht blijft. Je ziet momenten dat ze tot in den treure willen doorvoetballen en dat is gewoon slecht. Dat vind ik echt bizar. 6-1 is dan uiteindelijk gewoon een afslachting en dat hoort niet bij Ajax. Ontluisterend, een beetje een cru resultaat."

Door de nederlaag tegen Napoli heeft Ajax een klein wonder nodig om nog door te kunnen gaan in de Champions League. De laatste drie wedstrijden moeten allemaal worden gewonnen en dan nog zouden de resultaten op andere velden roet in het eten kunnen gooien. Een punt op bezoek bij Rangers, op de laatste speeldag, zou in ieder geval wel genoeg moeten zijn voor een vervolg in de Europa League. Napoli is nu met negen punten uit drie wedstrijden koploper en Liverpool volgt met zes uit drie. Ajax heeft drie punten na evenzoveel wedstrijden in het miljoenenbal en Rangers pakte nog geen resultaat.

Champions League
Ajax
1 - 6
Napoli

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
52
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties