Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Basten ziet maar één goede aanvaller in de Eredivisie: 'Dat is hij'

Laatste update:

Van Basten baalt ervan dat Lang niet kon spelen in De Kuip. "De beste speler, Noa Lang, die doet niet mee. Dat vind ik echt. Er is in Nederland eigenlijk maar één echt goede aanvaller en dat is hij." De voormalig topspits vindt het daardoor extra knap hoe PSV de afgelopen weken presteert. "Ze hebben het nu al een tijdje zonder hem gedaan."

"Ik mis hem wel op het veld", gaat Van Basten verder. "Als hij aan de bal is, gebeurt er iets. Dat zie je in Nederland bijna niet meer. Bij Ajax zie ik er niet één, bij PSV zie ik er ook weinig en bij Feyenoord komen de buitenspelers hun mannetje niet voorbij."

Van Basten werpt een vraag op. "Wie zie je tegenwoordig nog in een-tegen-een constant de beste zijn?" Ruud Gullit haakt in. "Johan Bakayoko kan dat ook wel hoor. Die doet dat ook wel. Anders natuurlijk, met iets minder flair wellicht." Tafelgast Jean-Paul Boëtius doet vervolgens een vrij opmerkelijke bewering. "Bakayoko heeft wat minder overzicht dan Noa Lang."

Bakayoko gaf dit seizoen al 13 assists in 24 wedstrijden voor PSV. Viermaal was de pijlsnelle Belg zelf trefzeker. Waar hij vorig seizoen vaak werd verweten egoïstisch te zijn, fungeert hij inmiddels keer op keer als aangever. Lang was in zijn eerste veertien wedstrijden voor PSV goed voor vijf doelpunten. Slechts eenmaal gaf de Capellenaar een assist.

Van Basten ziet een verschil tussen Bakayoko en Lang. "Lang daagt je echt uit, hij gaat je voorbij en is gewoon slim. Ik ben als kijker blij als hij meedoet. Dat heb ik momenteel bij geen enkele andere speler in de Nederlandse Eredivisie."

Naast Bakayoko en Lang beschikt Peter Bosz bij PSV over een derde buitenspeler van een hoog kaliber. Hirving Lozano, die net als Lang momenteel kampt met een blessure, keerde afgelopen zomer terug van Napoli. De Mexicaanse international was in veertien wedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists.

Is Noa Lang de beste aanvaller van de Eredivisie?

Meer nieuws

Ajax Vrouwen winnen voor 6de keer TOTO KNVB Beker na zege op Fortuna Sittard
0
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
8
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
17
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties