Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcos Alonso beslist Londense derby met dubbelslag

Laatste update:

Tottenham mocht de bal in de beginfase rond laten gaan van Chelsea, maar het was de bezoekende ploeg die het eerst gevaarlijk werd. Álvaro Morata kopte na een goede voorzet van César Azpilicueta voorlangs en besefte nadien pas hoe vrij hij stond en hoe groot de kans was. De wedstrijd wilde nog niet echt ontbranden, maar dat deed-ie wel toen het na een kwart wedstrijd spelen 0-1 werd. Marcos Alonso schilderde een vrije trap op schitterende wijze in de kruising van doelman Hugo Lloris. Na die treffer voerde Tottenham de druk op en mocht Chelsea van geluk spreken dat men de voorsprong mee de kleedkamer innam.

79' Michy Batshuayi valt in

82' Michy Batshuayi maakt eigen doelpunt

Supersub. ???

Geplaatst door voetbalzone op zondag 20 augustus 2017

Thibaut Courtois keerde een inzet van Harry Kane met zijn been, terwijl de spits even later de verste paal raakte. In de blessuretijd kreeg ook Eric Dier nog een mogelijkheid om Tottenham langszij te schieten, maar de verdedigende middenvelder kreeg een lage voorzet van de doorgelopen Jan Vertonghen niet op doel gemikt. In de tweede helft kwam de eerste dreiging van Tottenham, waarbij Kane zich twee keer liet gelden. Tottenham bleef vervolgens het balbezit domineren, maar Chelsea weerde zich kranig en daardoor waren uitgespeelde mogelijkheden schaars.

Na 73 minuten kwamen de bezoekers weer eens gevaarlijk opzetten: Willian probeerde het van afstand en raakte de paal. Antonio Conte greep een paar minuten later in en bracht Pedro Rodríguez en Batshuayi binnen de lijnen en laatstgenoemde leek vervolgens uit te groeien tot de schlemiel van de avond toen hij een vrije trap achter Courtois kopte. Hij werd getroost door David Luiz, maar kon alweer lachen toen Marcos Alonso er na 88 minuten 1-2 van maakte. De linkspoot knalde de bal onder Lloris door tegen de touwen. Bij Tottenham kwam Vincent Janssen nog als invaller binnen de lijnen, maar hij kon niets meer afdwingen.

-
Een terechte zege voor Chelsea?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
3
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties