Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcos Rojo vertrekt na vijfenhalf jaar bij Manchester United

Laatste update:

Voor Rojo komt daarmee een einde aan een teleurstellende periode op Old Trafford. De 29-jarige verdediger werd in de zomer van 2014, toen Louis van Gaal het nog voor het zeggen had, voor twintig miljoen euro overgenomen van Sporting Portugal, maar in de jaren erna verdween hij langzaam uit beeld bij the Red Devils. Waar hij in zijn eerste seizoenen nog tot respectievelijk 22, 16 en 21 optredens in de Premier League kwam, moest hij in de afgelopen jaren steeds genoegen nemen met een handvol wedstrijden.

Solskjaer: 'Bruno Fernandes is fit, maar moet wel eerst zijn contract tekenen!'

Vorig seizoen speelde hij slechts vijf wedstrijden op het hoogste niveau van Engeland en in de huidige voetbaljaargang kwam hij drie keer in actie. Wel speelde hij dit seizoen ook nog twee wedstrijden in de League Cup en vier wedstrijden in de Europa League. Manager Ole Gunnar Solskjaer geeft centraal achterin echter de voorkeur aan spelers als Harry Maguire, Victor Lindelöf, Eric Bailly en Phil Jones.

Voor Rojo betekent zijn overgang naar Estudiantes een terugkeer op het oude nest. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van de Argentijnse club en speelde er ook 53 wedstrijden in de hoofdmacht, voordat Spartak Moskou hem begin 2011 naar Europa haalde. Manchester United betaalt naar verluidt het komende halfjaar een deel van zijn salaris door. Rojo ligt nog tot medio 2021 vast in Engeland, inclusief de optie om de samenwerking met nog een jaar te verlengen.

Een goede stap voor Marcos Rojo?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties