Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcus Bettinelli eerste zomerse versterking van ambitieus Chelsea

Laatste update:

"Chelsea is altijd een speciale club geweest. Ik ken de omgeving goed, dus het is altijd een droom geweest om hier te spelen en dat is eindelijk gelukt. Er is de afgelopen jaren vaker sprake van geweest, maar op de een of andere reden was het er tot dusver niet van gekomen. Ik ben enorm blij dat ik nu onderdeel mag zijn van Chelsea en kijk er naar uit om het team zoveel mogelijk te helpen", zo geeft Bettinelli te kennen op de officiële website van Chelsea.

Bettinelli is een jeugdproduct van Chelsea's stadgenoot Fulham. Na huurperiodes bij Dartford en Accrington Stanley groeide hij in seizoen 2014/15 uit tot eerste doelman bij the Cottagers. Het zou echter het enige seizoen zijn waarin Bettinelli volledig de voorkeur kreeg onder de lat bij Fulham. Hij keepte daarna nog 75 officiële wedstrijden voor Fulham, alvorens hij vorig seizoen op huurbasis naar Middlesbrough vertrok. Bettinelli behoorde in september en oktober 2018 tweemaal tot de selectie van Engeland, al kwam hij niet in actie voor the Three Lions.

Het contract van Bettinelli bij Fulham liep eerder deze zomer af, waardoor hij nu transfervrij de overstap naar Chelsea kan maken. Het binnenhalen van de nieuwe derde doelman moet voor Chelsea het startschot vormen voor een ambitieuze transferzomer. Volgens the Guardian moeten er een nieuwe spits (Harry Kane, Erling Braut Haaland of Romelu Lukaku) en een nieuwe rechtsback worden binnengehaald, terwijl ook Declan Rice nadrukkelijk wordt gevolgd.

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
53
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties