Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcus Rashford meldt zich via Twitter om leugen de wereld uit te helpen

Laatste update:

Op jaarbasis zou het door The Daily Star vermelde bedrag uitkomen op ruim 31 miljoen euro. Rashford ligt bij United nog vast tot medio 2024 en zou wel openstaan voor een langere verbintenis, maar enkel tegen exorbitante eisen. De 25-jarige Engelsman meldde zich vlak na de publicatie direct op Twitter. "Voordat dit gerucht rond gaat, het is complete onzin!" Momenteel strijkt Rashford op jaarbasis naar verluidt zo'n 11,8 miljoen euro op bij the Red Devils.

Meer: Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: ‘Laat hem met rust!’

Uit zijn Tweet blijkt ook dat United en Rashford nog om tafel zullen gaan. "De club en ik zijn respectvol naar elkaar geweest en dat zal zo blijven. Mijn focus ligt momenteel puur op het zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en het winnen van bekers." The Red Devils wisten eind februari de eerste prijs van het seizoen te winnen door in de EFL Cup-finale Newcastle United te verslaan (2-0). In april wacht een tweeluik met Sevilla in de kwartfinale van de Europa League, terwijl aan het einde van die maand ook de halve finale van de FA Cup tegen Brighton & Hove Albion wordt uitgevochten. In de Premier League staat United momenteel op de derde plaats.

Rashford is dit seizoen onder manager Erik ten Hag als herboren. Het kind van de club staat na 44 officiële wedstrijden op 27 doelpunten en negen assists. De 51-voudig international debuteerde in februari 2016 onder Louis van Gaal bij United. Sindsdien is hij een van de populairste spelers bij de aanhangers van de club. Rashford speelde al 347 officiële wedstrijden voor United, waarin hij 120 keer het net vond en 66 assists afleverde. Daarnaast is hij buiten het veld een absoluut boegbeeld gebleken. In 2020 verzamelde Rashford meer dan 22 miljoen euro aan voeding voor kinderen met honger.

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties