Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marin was gewild: 'Het financiële plaatje was daar aantrekkelijker'

Laatste update:

"Ajax is een club die de nadruk legt op jonge spelers. Daarom hebben wij deze beslissing ook deels genomen. Er waren ook gesprekken met andere geïnteresseerde clubs uit andere competities. Het financiële plaatje was daar veel aantrekkelijker", zegt vader Petre. Naar verluidt aasden ook onder meer AS Monaco, Fiorentina en AS Roma op de international.

"Ik voel me trots", vervolgt de vader. "De offers die hij heeft gebracht tijdens zijn loopbaan betalen zich nu uit. Dit is de juiste stap om zich verder te ontwikkelen." Marin wordt door sommige media omschreven als de opvolger van Frenkie de Jong, die komende zomer voor maximaal 86 miljoen euro Ajax gaat inruilen voor Barcelona.

"Hij is gehaald omdat Ajax veel vertrouwen in hem heeft, niet om iemand te vervangen", zo klinkt het uit de mond van vader Petre. "Ieder mens is anders en heeft andere kwaliteiten en een ander karakter. Daarom ben ik het niet ook eens ben met de vergelijkingen. Wat ik je kan vertellen, is dat de trainer (Erik ten Hag, red.) hem heel graag wilde hebben."

Een goede aankoop voor Ajax?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
29
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
66
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
12
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties