Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mario Been adviseert PSV: 'Dit is echt een superspeler, leg hem vast'

Laatste update:

Dest stond altijd bekend als rechtsback, maar mag het bij PSV de laatste maanden vooral aan de linkerkant laten zien, als linksback. En dat doet hij naar behoren, ziet Been.

"Dest is enorm aanvallend ingesteld. Hij is eigenlijk rechtsbenig, het is eigenlijk een rechtsback. Maar kijk, hij slingert hem ook met links voor de goal", aldus de analist, terwijl er verschillende fragmenten van Dest werd ingestart.

"Het maakt hem werkelijk niet uit, rechts- of linksbenig… Als je ziet hoeveel energie hij in de wedstrijd legt. Het is gewoon een genot om naar te kijken. Heel incidenteel maakt hij ook zelf een goal." Dit seizoen was de verdediger in 28 officiële duels voor PSV goed voor één goal en vijf assists.

"Als je ziet hoeveel meters hij maakt om daar te komen…", ging Been verder. "Ik denk niet dat je blij bent als rechtsbuiten, als je achter dit soort spelers aan moet. Tegen Dortmund had hij de meeste dribbels, meeste gewonnen duels, meest overtredingen mee, en 44 van zijn 46 passes succesvol."

"Dit is gewoon absoluut een hele goede speler. Hij ging voor twintig miljoen euro (21 miljoen, red.) van Ajax naar FC Barcelona. Dat is natuurlijk niet helemaal lekker gegaan. Ook bij AC Milan is het niet helemaal lekker gegaan. Maar nu bij PSV… Echt geweldig", vindt Been.

Na dit seizoen kan PSV Dest dus overnemen, voor een bedrag van ongeveer tien miljoen euro. Been: "Dat zou ik als een speer doen als ik PSV was. Ze krijgen straks ook nog de miljoenen van de Champions League binnen. Dit is echt een superspeler, een genot om naar te kijken."

Vind jij dat PSV Sergiño Dest moet overnemen van FC Barcelona?

Meer nieuws

VZ Kort: Mohammed Kudus valt in de prijzen met individuele onderscheiding
77
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
8
Talent met Ajax-DNA klopt op de deur: 'Meevoetballen is mijn grootste kwaliteit'
2
Feyenoord-target Carranza ontbreekt in wedstrijdselectie; trainer geeft uitleg
5
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vriendin Tommy St. Jago verkozen tot mooiste spelersvrouw van 2024
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties