Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Been: 'Of dit tot dusver zijn minst gelukkige wedstrijd was bij Ajax? Ja'

Laatste update:

De van een liesblessure herstelde Klaassen vormde een middenveld met Mohamed Kudus en Ryan Gravenberch, terwijl Steven Berghuis geposteerd werd op de rechtsbuitenpositie. Laatstgenoemde werd na ruim een uur spelen naar de kant gehaald ten faveure van David Neres, en analyticus Arnold Bruggink vraagt zich hardop af of dat iets zegt over de vermoedelijke opstelling van de Amsterdammers in het Champions League-duel met Borussia Dortmund van komende dinsdag.

Meer: Klaassen wordt na titel van Inter gevraagd naar eventuele terugkeer bij Ajax

"Ik weet het niet, maar nu wordt het wel echt puzzelen", reageert Been op de hersenspinsels van Bruggink. "Nu moet hij (Ten Hag, red.) echt keuzes gaan maken. Het is wel opmerkelijk dat Berghuis eruit werd gehaald, want ik vond Klaassen ook niet geweldig spelen. Het kan zijn dat Ten Hag hem een keer een hele wedstrijd wilde zien. Of dit de minst gelukkige wedstrijd was van Klaassen bij Ajax tot dusver? Ja, want ik vond hem aan de bal niet best. Normaal is het wel zijn kwaliteit 'om er te komen'... Hij heeft weer even tijd nodig om in dit elftal te groeien", merkt Been op.

Klaassen zei zelf na afloop van de zege op de Friezen dat hij met een goed gevoel terugkijkt op de prestatie van zijn ploeg, al kijkt hij ook kritisch naar zijn eigen spel. "Het was goed om weer op de nummer tienpositie te staan. Het is altijd fijn om te spelen, op welke positie dan ook. Of ik tevreden ben over mijn eigen spel? Nou, ik ben eigenlijk nooit tevreden, maar we hebben gewonnen. Daar gaat het uiteindelijk om", aldus Klaassen, die desgevraagd aangeeft nog niet zeker te zijn van een basisplek tegen Dortmund. "De trainer zal keuzes moeten maken. Ik hoop dat ik vandaag op de deur heb geklopt en er dinsdag in sta."

-
Verdient Davy Klaassen een basisplek tegen Borussia Dortmund?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties