Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mario Been onder indruk van aankoop Ajax: 'Hij kan meer dan menigeen denkt'

Laatste update:

"Veel mensen twijfelen of Martinez wel een echte Ajax-middenvelder is. Dan kijken ze vaak als eerste naar de techniek van de betreffende speler en of hij een goede steekbal kan geven. Ik heb die twijfel niet. Geloof me, deze jongen heeft veel in huis", benadrukt Been in het dagblad. De analist van FOX Sports looft diens 'over-mijn-lijk-mentaliteit'.

"Voor de vier jongens die meer aanvallend ingesteld staan, moet het heerlijk zijn om zo'n speler achter je te hebben. Bovendien heeft hij een goede pass in de benen. Martinez is met zijn spel van grote waarde voor Ajax. Hij heeft momenteel Edson Álvarez naast zich staan", wijst Been naar een andere miljoenenaankoop van Ajax. "Een aardig koppel, al vind ik bij Álvarez zijn motoriek nog wat traag ogen."

Daley Blind is weer een linie terug is gezakt en Been denkt dat Ajax er momenteel bij gebaat is dat hij als centrale verdediger speelt. "Hij voetbalt heel makkelijk en maakt in de opbouw bijna altijd de juiste keuzes. Bovendien is het een voordeel dat er met Joël Veltman en Blind twee Nederlandstalige jongens in het centrum van de defensie staan."

Meer nieuws

Hirving Lozano in tranen tijdens presentatie bij zijn nieuwe club San Diego FC
8
Slecht nieuws rond blessure Brobbey: 'Denk dat hij eerste wedstrijd niet haalt'
26
Spaanse sportkrant wekt verbazing met zeer opvallende EK-opstelling Oranje
25
Officieel: Feyenoord heeft beet en legt Nadje tot 2028 vast in De Kuip
38
Vangelis Pavlidis heeft transfer te pakken: AZ ontvangt achttien miljoen euro
41
In de wandelgangen: Man City strijdt met Bayern en PSG om man van 60 miljoen
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties