Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mario Götze heeft geruststellend nieuws voor PSV: 'Daar denk ik niet aan'

Laatste update:

"Het was goed voor mij, ik heb veel geleerd", doelt Götze in een interview met ESPN op zijn eerste jaar als speler van PSV. "De opvattingen van de trainer (Roger Schmidt, red.), de situatie met Covid. Iedereen kreeg daarmee te maken. Ik ben ook vader geworden, dus ik heb veel geleerd." De Duitser speelde afgelopen seizoen in de Europa League en het Europese avontuur smaakt naar meer. "Het was belangrijk om Europese wedstrijden te spelen. We speelden goed in de groepsfase. Ik speelde in een nieuw systeem van de coach. Alles bij elkaar was het erg goed voor mij."

"Ik heb veel Champions League gespeeld en wil dat weer. Dat is mijn doel", vervolgt de ambitieuze Götze, die volledig gefocust is op PSV. "Ik denk er niet aan om weg te gaan. We hebben een grote kans op Champions League-voetbal en om als team te groeien en misschien titels te pakken. Dat wil ik ook graag doen. Het is dus belangrijk om deze wedstrijden (tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League, red.) te winnen." De 29-jarige spelmaker heeft in ieder geval voldoende vertrouwen in de kwaliteiten van zijn medespelers.

"Ik denk dat we een goede mix hebben qua leeftijd. Een goede mix van jong en oud. Ik wil graag een voorbeeld zijn om het hele seizoen een topprestatie te leveren", neemt de voormalig speler van Borussia Dortmund en Bayern München zich voor. "Het is belangrijk om dat tien maanden vol te houden. Ik denk dat we flexibeler kunnen zijn en meer systemen aankunnen. Het is goed om flexibel te zijn, omdat je nooit weet wat de tegenstander doet. De omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Wissels in de rust, vijf verdedigers. Het is goed daarop te kunnen anticiperen."

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties