Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mario Götze start tegen Olympiacos direct in de basis

Laatste update:

Dumfries speelt als rechtsback in plaats van Timo Baumgartl. Daardoor verhuist Jordan Teze terug naar het hart van de verdediging. De rest van de defensie bestaat zoals gebruikelijk centraal achterin uit Olivier Boscagli en aan de linkerkant Philipp Max. Ook het controlerende blok op het middenveld blijft met Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré ongewijzigd.

Ryan Thomas en Götze zijn de aanvallende middenvelders in de opstelling van Schmidt. PSV moet het in Griekenland stellen zonder Mohamed Ihattaren. De offensieve middenvelder reisde niet mee vanwege ziekte en heeft daarnaast een spierblessure opgelopen, zo maakte Schmidt woensdag bekend op de persconferentie. Verder verdwijnt Yorbe Vertessen, die tegen ADO zijn basisdebuut maakte, uit de startopstelling. De spitsposities worden opnieuw bezet door Donyell Malen en Eran Zahavi.

Bij Olympiacos staat Armindo Bruma, die dit soort seizoen door PSV is verhuurd aan de Grieken, in de basis. Andere bekende namen zijn voormalig Arsenal-verdediger Sokratis Papastathopoulos en 22-voudig Frans international Yann M'Vila. Ook Mathieu Valbuena, die op 52 interlands voor Frankrijk staat, maakt zijn opwachting in de basis, net als 45-voudig Marokkaans international Youssef El-Arabi.

Opstelling Olympiacos: José Sá, Lala, Sokratis, Ba, Reabciuk, M'Vila, Camara, Bouchalakis, Valbuena, El Arabi, Bruma

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Rosario; Götze, Thomas; Zahavi, Malen

Meer nieuws

Van Bommel eindigt Antwerp-hoofdstuk in mineur na nieuwe mokerslag
1
Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
10
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
4
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
27
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
4
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Toulouse
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties