Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mario mag geen tijd meer verspillen, maar er is nog tijd om de top te halen'

Laatste update:

Balotelli speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor AC Milan, dat de aanvaller niet definitief wil overnemen van Liverpool. Jürgen Klopp zit echter ook niet op de spits te wachten. "Mario frustreert me, maar tegelijkertijd heb ik zoveel affectie voor hem", zegt Pirlo. "Het is heel leuk om met hem op te schieten. Tijdens de trainingen bij de Italiaanse ploeg had hij altijd een grote lach op zijn gezicht, en dan begon ik ook te lachen. Ik dacht altijd: 'wat gaat-ie nu weer doen?'"

"Maar Mario moet niet alleen iemand zijn die mooie verhalen levert voor de media", vervolgt Pirlo. "We moeten niet vergeten dat hij een speciale speler is. Ik heb met de beste spitsen van de wereld samengespeeld en ik kan je vertellen dat Mario alles in zich heeft om ook een van de beste spitsen van de wereld te worden. Ik dacht eigenlijk dat hij daar nu wel al zou zijn, daar had hij in ieder geval moeten zijn. Mario mag geen tijd meer verspillen, maar er is nog tijd om de top te halen."

Denk je dat Mario Balotelli de top nog kan halen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
130

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties