Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mark en ik hadden het erover dat het verstandig was beiden geel te pakken'

Laatste update:

De linkermiddenvelder wil hooguit toegeven dat er voor Europa League-duels niet al te veel risico's zijn genomen met spelers die niet helemaal topfit waren. "We hebben noodgedwongen bepaalde keuzes moeten maken. Als het fifty-fity was of iemand kon spelen, dan speelde hij niet", vertelt de Oranje-international aan Voetbal International. Zelf wil Strootman evenwel alles spelen, en daarin is hij niet de enige.

"Mark van Bommel en ik hadden het er voor NAC Breda-uit nog over dat het best verstandig zou zijn allebei geel te pakken. Dan zouden we immers geschorst zijn voor PEC Zwolle. Toch hebben we geen geel gepakt. Ook hij wil alles spelen", zegt de linkspoot. "Voor de Europa League zijn er gewoon prioriteiten gesteld. Voor ons is de titel het belangrijkst. Fitte jongens hebben gespeeld in Europa, twijfelgevallen niet", laat de middenvelder weten.

Vind je dat PSV de zaken in de Europa League verkeerd heeft aangepakt?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
0
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
3
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
11
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties