Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark-Jan Fledderus gaat in andere functie aan de slag in de Eredivisie

Laatste update:

De aanstelling van Fledderus als technisch manager bij de ECV is een primeur. Nooit eerder was daar een technisch manager in dienst. Fledderus, die eerder bij Heracles Almelo en FC Groningen technisch directeur was, gaat zich binnen de Eredivisie richten op beleidsmatige aspecten, zoals de Eredivisie Veranderagenda, sportieve afspraken vanuit het businessplan, het sportieve dataproject en het voorzitten van overleggen met clubs via het technisch platform.

Ook gaat Fledderus zich richten op de verdere ontwikkeling van andere sportief-technische disciplines in het Nederlandse betaald voetbal, zoals de competitieopzet, speeldagenkalender, speelondergrond, jeugdopleidingen, beloftenteams, transferwindows en de voetbalpiramide. Daarnaast moet Fledderus de samenwerking bevorderen met de technische directeuren van de Eredivisie-clubs en wordt hij de aangewezen persoon voor het contact met nationale- en internationale voetbalorganisaties, waaronder de KNVB, UEFA en FIFA.

"Ik heb heel veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging", laat Fledderus weten. "De Eredivisie is een prachtige competitie waar ik als speler en technisch eindverantwoordelijke bij verschillende clubs deel van heb mogen uitmaken. Het is een enorme eer om nu vanuit deze rol een bijdrage te mogen leveren aan de sportief-technische ontwikkeling hiervan. We gaan er alles aan doen om de clubs die de Eredivisie maken zo goed mogelijk te faciliteren op sportief-technisch gebied."

Fledderus kan zodoende het FC Groningen-hoofdstuk definitief afsluiten. In februari 2019 werd hij aangesteld bij de Trots van het Noorden als technisch directeur, nadat hij bij Heracles Almelo uitstekend werk had geleverd als technisch manager. De voormalig profvoetballer diende als opvolger van Ron Jans. Fledderus nam onder meer Frank Wormuth mee uit Almelo, maar zag toe hoe de Duitser geen sportieve successen wist te behalen. Ook onder zijn opvolger Dennis van der Ree bleven de resultaten uit. Begin februari werd Fledderus de sportieve malaise verweten waar de club zich in bevond, waardoor er na een kleine vier jaar een einde kwam aan de samenwerking tussen de partijen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties