Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport herkent de ploeg die drie jaar geleden nog Europees kampioen werd totaal niet meer. "Italië lijdt gezichtsverlies!", is het harde oordeel van de befaamde roze sportkrant. "In Berlijn domineerden de Zwitsers van Yakin van de 1ste tot de 92ste minuut." Zwitserland kwam nog geen minuut na rust op 2-0. "Ze hebben de wedstrijd zonder problemen gecontroleerd."

"Italië verlaat het EK op de slechtst mogelijke manier, na gedomineerd te zijn door Zwitserland. Nadat de ploeg van Spalletti de groepsfase met geluk en moeite had overleefd, hoopte hij dat de wedstrijd tegen de Zwitsers het keerpunt zou kunnen zijn. Het werd een ineenstorting. Vanuit fysiek, tactisch en psychologisch oogpunt."

"De Azzurri begrepen er niets van, te beginnen met de coach, over wiens toekomst als bondscoach het nu legitiem is om vragen te stellen. Het proactieve voetbal dat hij voor ogen had bleef... Daar." Daar is het Olympiastadion in Berlijn, waar Italië in 2006 nog wereldkampioen werd met een legendarisch team.

Corriere dello Sport is niet minder hard. "Zonder benen en zonder ziel verlaat het nationale team helaas het EK. Een ploeg (Zwitserland, red.) van gemiddeld niveau en met enkele uitschieters (Xhaka een professor op het middenveld), maar vooral met veel lef en moed."

"Basiseigenschappen voor een dergelijke competitie, maar die de Azzurri totaal ontbeerden. Passief en saai van het begin tot het einde van de wedstrijd. Na de niet zonder zorgen verlopen debuutzege tegen Albanië, de Spaanse voetballes en de wonderbaarlijke gelijkmaker in de 98ste minuut tegen Kroatië is het vierde en laatste optreden zelfs het slechtste."

"Een nederlaag die hard aankwam voor de ploeg die ondanks alles regerend Europees kampioen was. Waar de verantwoordelijkheden van Spalletti beginnen en waar die van de spelers ook eindigen: een diepgaande analyse zal nodig zijn. Ondertussen beginnen de interne processen onmiddellijk."

Tot slot is ook Tuttosport vernietigend. "Een Italiaanse ramp, Zwitserland domineert: Spalletti en de Azzurri uitgeschakeld op het EK", kopt de krant. "Een nationale ploeg die te slecht is om waar te zijn. Na de 2-0 gaf de ploeg zich volledig gewonnen. Het avontuur van het nationale team op EURO 2024 eindigt op de slechtst mogelijk manier."

"Dit Italiaanse team was misschien wel het slechtste in de geschiedenis op een groot internationaal evenement. Traag en lethargisch gaf Italië zichzelf vanaf het begin van de wedstrijd letterlijk over aan Zwitserland." Waar Italië zondag terugvliegt naar Rome, neemt Zwitserland het in de kwartfinale op tegen de winnaar van Engeland - Slowakije.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
37
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
188
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties