Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mark van Bommel hoeft ons niet op te naaien tegen Ajax'

Laatste update:

"Dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen, in een waarschijnlijk uitverkochte ArenA", kijkt Rosario vooruit op de wedstrijd van zondag. Hij speelde met PSV een goede eerste seizoenshelft en maakte indruk in de Champions League, zonder dat er in Europa veel punten werden verzameld. "Het is echt het geloof in elkaar", klinkt het. "Ik denk dat het onze kracht is. Dat we als team sterk zijn en dat we voor elkaar door het vuur willen gaan."

PSV wint zijn wedstrijden na de winterstop moeizaam. De ploeg van trainer Mark van Bommel kwam al een aantal keer goed weg door een beslissend doelpunt in de slotfase. "Je ziet dat ploegen anders tegen ons spelen. Natuurlijk gaat het soms moeizaam, maar uiteindelijk creëren we wel veel kansen en gaan we er met de winst vandoor", reageert Rosario. "Als je voor de winterstop maar één keer verliest, gaan tegenstanders je anders benaderen. Dat is hun goed recht, je wilt immers als ploeg een goed resultaat behalen. Het is zaak dat wij de ruimtes kunnen vinden."

Als het voetballend niet loopt bij PSV, weet de ploeg van Van Bommel de overwinning vaak op karakter over de streep te trekken. "Je ziet dat jongens wel de vuile meters voor elkaar willen blijven maken. Dat is de extra push die we elkaar geven", besluit Rosario. De wedstrijd tegen Ajax in Amsterdam begint zondagmiddag om 16.45 uur.

-
Wat verwacht jij van Ajax - PSV?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
2
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties