Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark van Bommel legt uit waarom hij met Marc Overmars wil samenwerken

Laatste update:

"Het gevoel is al vanaf het eerste gesprek erg goed", vertelt de oefenmeester over de conversaties met eigenaar Paul Gheysens en technisch directeur Overmars. "Nu ik hier in het stadion sta, ziet het er fantastisch uit. Het eerste gevoel dat ik kreeg door de gesprekken die ik ben aangegaan met de familie Gheysens en Marc Overmars is het belangrijkste, dat was gelijk goed. Er staat iets moois te gebeuren." Naast de bevredigende gesprekken is ook het clubverleden een belangrijke reden geweest voor de oud-middenvelder om te kiezen voor Royal Antwerp.

"The Great Old, zoals het zo mooi genoemd wordt... 1880, de oudste club van België, stamnummer 1, dat zijn natuurlijk mooie dingen. De club heeft een roemrucht verleden en mooie dingen laten zien. De manier waarop nu gebouwd wordt aan de club... Ik ben er heel erg trots op dat ik nu trainer ben. De ambitie die de club uitstraalt, de traditie, de werkethiek die bij deze club hoort: dat trekt mij aan. Helaas speel ik niet meer, maar als speler was dit wel een atmosfeer voor mij geweest. Als trainer is dat natuurlijk een beetje hetzelfde", aldus Van Bommel.

De voormalig trainer van PSV en VfL Wolfsburg tekent een tweejarig contract bij de Belgische club en wordt daarmee de opvolger van Brian Priske. Overmars had zijn landgenoot al langer in het vizier en heeft nu definitief beet. Van Bommel gaat bij Antwerp samenwerken met assistent-trainer Andries Ulderink, die afgelopen week zijn contract inleverde bij FC Twente. Jürgen Dirkx en John Stegeman worden de overige assistenten van Van Bommel, zo meldde de Gazet van Antwerpen onlangs.

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
8
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties