Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark van Bommel vestigt mede dankzij trefzekere Vincent Janssen record

Laatste update:

The Great Old stond voorafgaand aan de wedstrijd op een perfecte score van 21 uit zeven; de Bruggelingen op slechts vijf punten uit zeven duels. Van Bommel ruimde in zijn basiself plekken in voor Janssen en Ekkelenkamp. Calvin Stengs was licht geblesseerd en zat niet bij de selectie. Op voorhand had Antwerp weinig te duchten van Cercle Brugge, want van de laatste tien ontmoetingen wist de thuisploeg slechts één keer te winnen.

Meer: Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag

Cercle Brugge begon voortvarend aan de wedstrijd, maar bij de eerste serieuze mogelijkheid was het wel meteen raak voor de bezoekers. Ekkelenkamp ging op avontuur en zijn perfecte voorzet werd door Janssen makkelijk binnengetikt. Het was inmiddels alweer de vijfde treffer van Janssen. Helaas voor ex-Ajacied Ekkelenkamp moest hij na een half uur al naar de kant met een blessure. Van Bommel nam geen risico en wisselde hem voor Pieter Gerkens. Ondanks de goede wil van Cercle Brugge kwam Antwerp niet in de problemen in het eerste bedrijf.

Na rust kwam Cercle Brugge beter in de wedstrijd, al resulteerde de toegenomen aanvalslust niet direct in uitgespeelde kansen. Invaller Yann Gboho (ex-Vitesse) kreeg een goede schotkans in de zestien, maar zag zijn schot geblokt worden door Toby Alderweireld. Net op het moment dat Cercle op stoom dacht te komen, sloeg Antwerp weer toe. Een hoekschop van Radja Nainggolan werd door Alderweireld keurig tot doelpunt gepromoveerd. De verdediger knikte de bal op overtuigende wijze achter keeper Radoslaw Majecki. In het restant van de wedstrijd kwam het scorebord niet meer in beweging.

Jupiler Pro League
Cercle Brugge
0 - 2
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties