Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marko Vejinovic voorlopig terug in Nederland: 'Er spelen genoeg dingen'

Laatste update:

"Ik ben nu op zoek naar een nieuwe leuke club, die ambitieus is en waar ik tot mijn recht kom", zegt Vejinovic in gesprek met het clubkanaal van AZ. De middenvelder speelde het afgelopen anderhalf jaar in Polen. Arka Gdynia huurde hem aanvankelijk van AZ, waarna hij een jaar geleden definitief de overstap maakte. "Ik heb acht doelpunten gemaakt, alles gespeeld en ben fit gebleven, dus in dat opzicht was het fantastisch."

"Binnen de organisatie was het iets minder, we zijn gedegradeerd. Het was een seizoen met ups en downs", vervolgt Vejinovic, die in dienst van Arka Gdynia tot 38 optredens kwam. De middenvelder is nu voorlopig terug bij AZ, waar hij eerder tussen 2006 en 2009 en 2017 en 2019 speelde. De voormalig speler van Heracles Almelo, Vitesse en Feyenoord acht de kans aanwezig dat hij komend seizoen weer in Nederland actief is.

"Er spelen genoeg dingen", benadrukt de transfervrije Vejinovic. "Ik moet alleen iets vinden wat bij me past en waarbij ik me goed voel, want ik heb ook een gezin en mijn vrouw heeft een fantastische baan gekregen in Nederland. Dat telt ook, de kans op een keuze in Nederland is zeker aanwezig."

Moet AZ Marko Vejinovic een contract aanbieden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties