Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marokko komt ook in tweede groepsduel niet verder dan een punt

Laatste update:

De ploeg moet dan wel wat beter voor de dag komen. Kaapverdië (met Sparta-middenvelder Toni Varela in de basis en RKC-verdediger Guy Ramos op de bank) was in de eerste helft simpelweg de betere ploeg en kreeg ook de beste kansen, al waren die niet heel groot. Ryan Mendes kreeg een goede schietkans, maar zag zijn inzet gepakt worden door Nadir Lamyaghri, die even later ook een afstandsschot van Platini keerde. Driemaal bleek echter scheepsrecht te zijn voor Kaapverdië, dat tien minuten voor rust verdiend op voorsprong kwam. Karim El Ahmadi leed balverlies en Mendes bediende Platini, die de bal over de uitkomende Lamyaghri wipte.

Marokko ging na dit doelpunt wat beter voetballen, maar noemenswaardige kansen op de gelijkmaker bleven uit. De teleurstellende Nordin Amrabat werd voor de tweede helft naar de kant gehaald en niet veel later moesten ook Oussama Assaidi en Younes Belhanda het veld ruimen. Marokko werd met drie frisse krachten binnen de lijnen echter niet veel gevaarlijker en de wedstrijd werd in het tweede bedrijf vooral veel harder, met enkele akelige tackles. Het spel lag vaak stil en de minuten tikten langzaam weg, in het voordeel van Kaapverdië.

De ploeg van Lucio Antunes was na rust niet zo sterk meer als in de eerste helft en Marokko nam steeds meer de regie in handen. De gelijkmaker vanYoussef El Arabi was daarom ook wel verdiend: twaalf minuten voor tijd brak Abdelaziz Barrada door aan de rechterkant en hij legde de bal terug op de aanvaller, die tegendraads binnenschoot. Marokko ging hierna nog op zoek naar meer en kreeg nog een goede kopkans via El Arabi, maar hij kopte de bal via de grond naast. In de slotfase werd het vervolgens nog erg spannend, met mogelijkheden voor beide doelen, maar er werd niet meer gescoord. Daar zal men vooral in Marokko erg teleurgesteld over zijn.

-
Denk je dat Marokko de groepsfase overleeft?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties