Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marokko krijgt jarenlange straf en miljoenenboete vanwege Afrika Cup'

Laatste update:

Vanwege de vrees voor een ebola-uitbraak weigerde Marokko over enkele maanden als gastheer te fungeren voor de Afrika Cup. CAF-voorzitter Issa Hayatou laat nog niet weten wat de sancties voor de Marokkanen precies zullen zijn, maar het heeft er alle schijn van dat de straf niet mild zal zijn. "Als we de regels handhaven, wordt Marokko uitgesloten van deelname aan de komende twee toernooien", vertelt de preses in de Franse pers.

"Ook zullen we in rekening moeten brengen wat de financiële en morele schade is", vervolgt de bestuurder uit Kameroen. Marokkaanse media melden dat het hierbij zou gaan om een boete van liefst zestien miljoen euro. In 1996 werd het Nigeriaans elftal geschorst door de CAF, omdat the Super Eagles de Afrika Cup boycotten toen het toernooi werd afgewerkt in Zuid-Afrika.

Vind je dat Marokko zo zwaar gestraft moet worden?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
1
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties