Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marokko zeer gecharmeerd van aanvoerder succesvol Oranje Onder-17

Laatste update:

De jonge aanvallende middenvelder annex linksbuiten geldt als een groot talent uit de jeugdopleiding van AZ. Hij speelde dit seizoen 23 wedstrijden voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie en maakte in december zijn officiële debuut voor de hoofdmacht. In de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen de amateurs van RKSV Groene Ster liet trainer Arne Slot hem dertien minuten meedoen. Deze zomer wordt hij definitief overgeheveld naar de A-selectie.

Bovendien speelt Taabouni al jaren voor de jeugdlichtingen van Oranje. Hij heeft wedstrijden voor de Onder-15, Onder-16, Onder-17 en Onder-18 op zijn naam staan. Afgelopen zomer werd hij met de Onder-17 Europees kampioen en ook op het WK in Brazilië van een aantal maanden later was hij basisspeler. Taabouni was tweede aanvoerder op dat toernooi, achter Kenneth Taylor. In twee van de vijf duels had Taylor echter geen basisplek en droeg Taabouni de aanvoerderband.

Een vertegenwoordiger van de Marokkaanse bond nam onlangs contact op met het kamp-Taabouni. Daarna volgden meerdere telefoongesprekken en liet de bond blijken gecharmeerd te zijn van het in Haarlem geboren talent. Hoewel de gesprekken 'prima' verliepen, heeft Taabouni nog geen keuze gemaakt over zijn interlandloopbaan.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties