Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marseille speelt voor derde keer op rij gelijk; Rekik blijft op de bank

Laatste update:

Zonder Rekik, die op de reservebank bleef zitten, slaagde Marseille er niet in om voor het eerst sinds 1977 bij Bordeaux te winnen. In de eerste helft deden de ploegen weinig voor elkaar onder, maar er viel ook weinig te genieten. De beste kans was voor Henri Saivet, die naast schoot, en aan de andere kant mikte Michy Batshuayi recht op doelman Cédric Carrasso. In de slotfase lag het duel nog even stil doordat Diego Contento na een botsing met Bouna Sarr groggy op het veld bleef liggen, maar de verdediger hoefde zich niet te laten vervangen.

In de tweede helft werd de score na tien minuten geopend door Jacques-Alaixys Romao, die na een hoekschop van Abdelaziz Barrada raak kopte. L'OM kon echter niet lang van die voorsprong genieten, want binnen twee minuten schoot Wahbi Khazri na een combinatie met Enzo Crivelli de 1-1 tegen de touwen. Dat was direct de eindstand in het Nouveau Stade de Bordeaux, want dichter dan een schot tegen de lat van Diego Rolán werd er niet meer bij een doelpunt gekomen.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
0
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
6
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties