Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marseille zet superreeks voort en loopt weer weg bij Parijse rivaal

Laatste update:

L'Ohème klaarde het klusje al in de eerste helft. In een uitverkocht huis met een recordaantal van een kleine 62.000 toeschouwers nam Marseille na 21 minuten de leiding via Nicolas N'Koulou. De centrale verdediger meldde zich voorin bij een vrije trap en werkte de bal met zijn hoofd via een tegenstander in het vijandelijke doel. Een kwartier later was het de beurt aan André-Pierre Gignac: de spits kreeg een voorzet vanaf links voor zijn voeten en deed zijn reputatie als topscorer van de Ligue 1 eer aan.

Toulouse leek er na rust heel even op uit te zijn om de spanning terug te brengen, maar de middenmoter hielp twee goede mogelijkheden om zeep en was daarna niet meer in staat om voor verdere onrust te zorgen. Marseille herpakte het initiatief en kreeg ook een aantal goede kansen om verder uit te lopen. Romain Alessandrini was het dichtste bij een derde treffer: na een uitstekende actie van Brice Dja Djedjé raakte hij echter de paal, waardoor de 2-0 stand in de tweede helft ongewijzigd bleef.

-
Denk jij dat Olympique Marseille het lukt om Paris Saint-Germain voor te blijven?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
1
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties