Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marteling door Ziyech kan nog altijd nieuwe transfer bij Ajax inluiden'

Laatste update:

Manager Frank Lampard ziet in de vleugelverdediger van Leicester City nog altijd de ideale versterking, maar de vraagprijs van minimaal 67 miljoen euro vindt Chelsea aan de zeer hoge kant. Tagliafico, die ook wordt gelinkt aan onder andere Manchester City en Atlético Madrid, wordt gezien als goedkopere optie, daar de linksback van Ajax slechts ongeveer 25 miljoen euro moet kosten. Chelsea wil hoe dan ook een versterking links achterin, zo klinkt het.

Lampard: 'Plan Ziyech wijkt af door zijn gebrek aan wedstrijdritme'

Marcos Alonso heeft aardige wedstrijden gespeeld als hij minder verantwoordelijk was voor de defensieve stabiliteit, maar bij een klassieke rol achterin kwamen zijn zwakke punten bovendrijven, zo luidt de analyse. De positie van de Spanjaard werd dit seizoen vooral wankel na de Champions League-thuiswedstrijd tegen Ajax (4-4) in november, zo schrijft The Guardian. Bij de 1-3 ruststand werd de back gewisseld door Lampard nadat onder anderen Hakim Ziyech, die Ajax deze zomer inruilt voor Chelsea, hem de eerste helft 'had gemarteld', aldus de krant.

Het duurde nadien bijna twee maanden voordat Alonso weer een kans kreeg van Lampard. Hoewel de 29-jarige linkervleugelverdediger in de tweede seizoenshelft zich prima revancheerde, hebben de Londenaren nog altijd het slechte optreden van Alonso tegen Ajax in het achterhoofd zitten en zoeken ze daarom naar een nieuwe impuls. Daarnaast lijkt Emerson te vertrekken bij Chelsea. De linksback, die nog tot medio 2022 vastligt, staat op de radar van onder meer Internazionale.

Verwacht jij dat Nicolás Tagliafico deze zomer naar Chelsea verkast?

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
3
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
9
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties