Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen

Laatste update:

PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen


PEC Zwolle heeft de eerste versterking voor het aankomende seizoen binnen, zo meldt Voetbal International vrijdagochtend. RKC Waalwijk-verdediger Thierry Lutonda maakt transfervrij de overstap van de huidige nummer vijftien naar de nummer twaalf van de Eredivisie. De 23-jarige linksback van de Brabanders speelt sinds 2020 voor RKC en kwam sindsdien 81 keer in actie voor de Geelblauwen.

Mogelijk volgt teamgenoot Juriën Gaari de route van zijn teamgenoot. De rechtsback annex centrumverdediger staat volgens het voetbalblad ook in de belangstelling van de Blauwvingers. Net als voor Lutonda hoeft er ook voor de rechtspoot geen bedrag overgemaakt te worden, daar hij volgende maand uit zijn contract loopt. Eerder raakte PEC verdediger Sam Kersten kwijt aan sc Heerenveen.

Brazilië gaat het WK voetbal voor vrouwen in 2027 organiseren


De FIFA heeft vrijdag in Bangkok de voorkeur uitgesproken naar het bid van Brazilië, waardoor België, Duitsland en Nederland misgrijpen met een gezamenlijk bid. Vooral op het gebied van stadions moesten Nederland, België en Duitsland het afleggen tegenover Brazilië. Met de toewijzing aan Brazilië heeft de FIFA een primeur te pakken: het wordt voor het eerst dat een WK voetbal voor vrouwen plaatsvindt in Zuid-Amerika.

Ederson mist laatste duels van Manchester City


Ederson Moraes komt dit seizoen niet meer in actie bij Manchester City, zo meldt de koploper van de Premier League via de officiële kanalen. De dertigjarige doelman uit Brazilië heeft in het uitduel met Tottenham Hotspur (0-2 winst) een breuk in zijn oogkas opgelopen. Daardoor kan Josep Guardiola geen beroep doen op Ederson tijdens de cruciale wedstrijden tegen West Ham United en Manchester United (FA Cup-finale). Stefan Ortega gaat hem in die duels vermoedelijk vervangen.

Eredivisie CV vindt nieuwe technisch manager in Martin van Geel


Martin van Geel (63) treedt per 1 juli 2024 aan als nieuwe technisch manager van de Eredivisie, meldt de Eredivisie op officiële kanalen. Na bestuurlijke functies bij onder andere AZ, Ajax, Roda JC, Feyenoord en Willem II gaat de oud-voetballer aan de slag bij de organisatie van de competitie. Van Geel wordt onder meer verantwoordelijk voor het verbeteren van de algehele kwaliteit van de competitie en de top-zes positie in Europa te handhaven.

Verder wordt de opvolger van oud-technisch manager Mark-Jan Fledderus, die in maart zijn vertrek aankondigde, verantwoordelijk voor de sportief technische ontwikkeling in de Eredivisie. Daar richt hij zich op de competitieopzet, speeldagenkalender, beloftenteams, transferwindow en de voetbalpiramide. Daarnaast gaat Van Geel samenwerken met de technische clubdirecteuren en andere nationale en internationale voetbalorganisaties.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax-aanvaller Steven Berghuis is erg trots op bijzondere mijlpaal
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
4
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
8
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties