Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marten de Roon krijgt nieuwe kans in Italië na vertrek routinier'

Laatste update:

Sky Italia meldt namelijk dat Fiorentina-trainer Stefano Pioli zijn oog heeft laten vallen op De Roon. La Viola nam dinsdag definitief afscheid van Borja Valero en kampt zodoende met een gat op het centrale middenveld. De Zwijndrechter moet de positie van de naar Internazionale vertrokken Spanjaard vanaf volgend seizoen in gaan vullen.

Fiorentina is nog wel van plan om de vraagprijs van Boro wat naar beneden te praten. De degradant verlangt naar verluidt vijftien miljoen euro voor De Roon, wiens contract nog doorloopt tot medio 2020, en de ploeg uit Toscane hoopt daar een paar miljoen af te kunnen onderhandelen. De kans dat De Roon volgend seizoen in de Championship actief is, lijkt in ieder geval minimaal.

Als De Roon daadwerkelijk aan de slag gaat in Florence, keert hij na een jaar alweer terug in de Serie A. De middenvelder speelde in het seizoen 2015/16 al in het shirt van Atalanta in de Italiaanse competitie, voordat Middlesbrough vijftien miljoen euro voor hem over had. In Nederland kwam hij uit voor Sparta Rotterdam en sc Heerenveen.

Zou jij Fiorentina een goede club vinden voor Marten de Roon?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties