Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martens: 'We denken dat dit het toernooi is waarop wij ze eruit gooien'

Laatste update:

"Het is niet meer het onverslaanbare USA waar iedereen tegenop kijkt", aldus de optimistisch gestemde Martens in een interview met De Telegraaf. "We hebben heel veel respect voor ze, absoluut, maar we denken dat dit het toernooi is waarop wij ze eruit gaan gooien. We hebben zeker geen ontzag meer voor ze." Desondanks zijn de cijfers niet in het voordeel van Nederland, want van de tien voorgaande ontmoetingen werden er maar liefst acht winnend afgesloten door de Verenigde Staten.

De Oranje Leeuwinnen verloren in 2019 de WK-finale van de Amerikaanse vrouwen en vorig jaar ging men met dezelfde cijfers onderuit in een vriendschappelijke interland. "Maar op dit toernooi vind ik dat ze minder indruk maken dan voorheen", concludeert bondscoach Sarina Wiegman. "Ze zijn de nummer één van de wereld en hebben nog steeds een hartstikke goed team, maar het is wel anders dan op het WK. Ze lijken wat zoekende, het gaat allemaal wat stroever. Ze hebben in drie groepswedstrijden vier punten gehaald en speelden in het laatste duel op een gelijkspel. Zo ken ik ze niet."

Wiegman, die een plan heeft gemaakt voor het aanvalsspel van de Verenigde Staten, maakt zich geen zorgen over Vivianne Miedema. De topschutter begin dinsdag tegen China (8-2 winst) nog op de bank vanwege lichte liesklachten. "Vivianne is fit en kan gewoon spelen", zo verzekert de bondscoach. "Amerika wil altijd graag de spits van de tegenstander opvreten, dat kunnen ze ook wel aardig. Maar wij denken daar iets op gevonden te hebben. Het klinkt heel geheimzinnig, maar het is geen hogere wiskunde. Vrijdag zul je dat wel zien", aldus Wiegman, die veel vertrouwen heeft in een plek in de halve finale. "Dit is het moment dat we Amerika kunnen verslaan, zo voelen we dat echt." Het kwartfinaleduel begint vrijdag om 13.00 uur Nederlandse tijd.

-
Zie jij de Oranje Leeuwinnen vrijdag winnen van Team USA?

Meer nieuws

Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
25
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
9
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
25
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
35
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
18
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties