Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martial is goud waard: 'Ik wil spelen, ik wil niet op de bank zitten'

Laatste update:

"De manager vertelde dat ik de ruimte achter de verdediging moest opzoeken. Ik weet dat Romelu Lukaku goed is met zijn hoofd. Ik dook het gat achter hem in en scoorde", aldus Martial voor de camera van Sky Sports. "We verloren de laatste wedstrijd, dus het was belangrijk om te winnen en ik ben blij dat ik heb mogen scoren. Ik wil spelen."

"Ik wil niet op de bank zitten. Marcus Rashford heeft het ook goed gedaan en de manager wil ons allemaal een kans geven", aldus Martial, die dit seizoen pas bij drie Premier League-wedstrijden mocht beginnen. Door de 1-0 overwinning heeft Manchester United voor het eerst sinds 2007/08 geen doelpunt tegen gekregen in de eerste vijf thuiswedstrijden van het seizoen in de Premier League.

José Mourinho was na afloop dan ook een gelukkig man: "Het was moeilijk, het had net zo goed een gelijkspel kunnen worden. Beide ploegen probeerden te winnen, maar wisten ook dat de tegenstander sterk was. Behoudens de kans voor Dele Alli hebben wij aardig gecontroleerd. We wisten dat één verdedigende fout fataal kon zijn en die overkwam hen. We hebben ervoor gevochten en hebben verdiend gewonnen", aldus de Portugees.

"We willen allemaal iedere wedstrijd winnen en daarom was ik ook zo teleurgesteld na Huddersfield Town. Ieder punt is kostbaar, maar dat zag je niet terug tegen Huddersfield. Vandaag wel: het leek alsof iedere bal de laatste bal van hun carrière was", doelde de trainer op de spelers van Man United. "Martial? Soms begint hij en doet hij he goed, maar scoort hij niet. Hij scoorde nu met een zwak schot, maar dat kunnen de mooiste doelpunten zijn."

-
Wie zou jij eerder opstellen?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties