Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Martial zeer ontevreden en wil deze zomer definitief vertrekken'

Laatste update:

Martial zou vanwege een gebrek aan speeltijd graag naar een andere club verkassen. Niet alleen het geringe aantal speelminuten zit de 22-jarige aanvaller dwars bij de Engelse grootmacht, maar ook de relatie met José Mourinho. De verstandhoudig tussen de zeventienvoudig international en de manager zou de laatste tijd erg verslechterd zijn.

Meerdere clubs worden gelinkt aan Martial, waaronder Real Madrid, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur, Internazionale en Juventus. Met name laatstgenoemde grootmacht zou erg geïnteresseerd zijn. Naar verluidt is United niet happig op een vertrek van Martial. De club heeft overigens de optie om de duur van het verblijf van Martial met een jaar te verlengen.

Martial kwam in de zomer van 2015 over van AS Monaco voor een bedrag van minimaal dertig miljoen euro en maximaal zestig miljoen euro. In bijna drie jaar tijd heeft Martial 131 wedstrijden gespeeld in het shirt van United, waarin hij 36 doelpunten en 27 assists maakte. Met United won de Fransman tot op heden vier prijzen, waaronder de Europa League.

Verwacht jij dat Anthony Martial komende zomer vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties