Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martin Jol blij: 'We wilden hem in de zomer al, maar toen was hij onhaalbaar'

Laatste update:

"Deze stap voelt voor mij hartstikke goed", reageert de vrijetrappenspecialist na zijn contractondertekening. "Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie." Vejinovic wil ADO helpen met zijn ervaring en zijn speelstijl, geeft hij aan. "Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengen in de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden met ADO Den Haag."

ADO staat op de zeventiende plek in de Eredivisie en de komende maanden zullen dan ook in het teken staan van het ontlopen van degradatie. De club trekt alles uit de kast, want onlangs werd ook Daryl Janmaat vastgelegd. "Het is belangrijk dat we na Daryl nu ook op het middenveld een ervaren verbindingsspeler aan onze jonge selectie kunnen toevoegen", vertelt Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart. "Marko is een speler die wij eigenlijk al voor het seizoen wilden hebben, maar destijds onhaalbaar was. Gebleken is echter dat de aanhouder wint en daarom zijn wij bij de club opgetogen dat Marko zo positief in ons verhaal staat."

Vejinovic, die in februari 31 jaar wordt, zat zonder club en hield zijn conditie enige tijd op peil bij FC Volendam. Hij was transfervrij na zijn vertrek eerder dit jaar bij het Poolse Arka Gdynia. Die club huurde hem vanaf februari 2019 van AZ en nam hem in de zomer die volgde definitief over van de Alkmaarders. Vejinovic verliet de Poolse club na 38 officiële wedstrijden in anderhalf jaar tijd, waarin hij 13 keer scoorde. Ook Volendam onderzocht begin december de mogelijkheden om Vejinovic te contracteren, maar voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie bleek dat financieel niet haalbaar. ADO vond de salariseisen van de voormalig middenvelder van Vitesse en AZ aanvankelijk te gortig, maar heeft nu dus toch overeenstemming weten te bereiken.

Denk je dat ADO Den Haag degradatie gaat ontlopen?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties