Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Martino stelt verrassende namen voor als mogelijke versterkingen Barça'

Laatste update:

In de wandelgangen wordt Barcelona nu vooral in verband gebracht met spelers uit Engeland, zoals David Luiz, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny en Daniel Agger, maar volgens El Confidencial maakt Martino zich bij technisch directeur Andoni Zubizarreta sterk voor twee Argentijnen: Santiago Vergini en Walter Samuel. Martino wil laatstgenoemde er graag bij hebben voor de breedte van de selectie, maar ziet in Vergini een aanwinst voor de basiself.

De 24-jarige Vergini goed voor één interland, groeide onder Martino uit tot een zekere kracht achterin bij Newell's Old Boys en wordt in eigen land een grote toekomst toegedicht. De verdediger speelde al eens in Europa, maar een avontuur bij Hellas Verona werd geen succes. Martino is van mening dat Vergini bij Newell's een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt en wil bij Barcelona opnieuw met hem samenwerken.

Opvallend is verder de vermeende interesse van Martino in Samuel, die inmiddels al 35 jaar oud is en bij Internazionale geen vaste basisplaats heeft. De verdediger heeft er reeds acht seizoenen in het Giuseppe Meazza opzitten en zou nu kunnen kiezen voor een laatste avontuur in zijn loopbaan. De 57-voudig international speelde in het seizoen 2004/05 nog voor de aartsrivaal van Barcelona: Real Madrid.

Denk je dat Walter Samuel nog van waarde zou kunnen zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties