Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martins Indi blijft na akkoord definitief actief in Premier League

Laatste update:

Als een verrassing komt de transfer niet, want manager Mark Hughes verklapte vrijdagochtend al dat de clubs elkaar hadden gevonden in een transfersom. Martins Indi liet vrijdag ook al weten dat hij wilde blijven: "Ik ben met de club in gesprek en heb de intentie om te blijven. We zien wel hoe het loopt. Ik volgde Stoke al voordat ik hier kwam en ik wist hoe de manager wil spelen. Hij heeft me veel vertrouwen gegeven sinds ik hier gekomen ben, ik ben blij dat ik dat vertrouwen terug kan betalen."

FC Porto nam Martins Indi in de zomer van 2014, na het WK in Brazilië, voor 7,7 miljoen euro over van Feyenoord en de linkspoot speelde uiteindelijk 71 wedstrijden in Portugal. Daarin kwam hij tot twee doelpunten. Martins Indi speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis voor Stoke en in dienst van de Engelsen staat de stopper op 27 duels en één treffer. Martins Indi had bij Porto nog een contract tot medio 2018.

Stoke en Porto doen geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar Sapo Desporto meldde in een eerder stadium dat de huursom twee miljoen bedroeg en dat Stoke het huurcontract tegen een bedrag van tien miljoen euro kon omzetten in een definitieve arbeidsovereenkomst. Dat is nu dus gebeurd. In het contract van Martins Indi stond overigens een gelimiteerde transfersom van veertig miljoen.

Een geschikte club voor Bruno Martins Indi?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties